Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] BS na Almantie.pl

NajLudziok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema poszukuje BS'a na Almantie PL , ściagłem tego moda na Almantie wszytsko działa tylko bs coś nie działa , pisze aby właczyc handlarke czy cos ale ona nie ma zamianek ! Help :D

1359796545-U215643.png
Opublikowano

Polecam bs 3.1 od padmaka tylko sam musisz kupowac zmianki uzywam go ielegancko zmienia a na tym up mozesz tylko 1 item na tym od padmaka az 5 i dodatkowo mozesz bez lagow zmieniac z sybkoscia nawet 3 zmianek na sekunde bez "przeskakiwania bonow"

Lap linka

http://www.mpcforum.pl/topic/717229-dl-switchbotv-31-najnowsza-wersja/

Licze na like

asd

Opublikowano

Nie lubie odpowiedzi od ludzi , którzy nie mają pojecia czy owe hacki w ogóle działaja

Ja przez tego kolesia się naściągałem trochę :D Wolę, aby nic nie napisał niż wrzucał byle jaki link, bez żadnej pewności czy wgl działa to na danym serwie.

"Serce motocyklisty bije w rytmie obrotów jego maszyny <3".

Aprilia RS 125 gs (42KM) <3 Kocham ją :)

Opublikowano

Nie wiem powinni dodac w regulaminie to, że jak ktos szuka jakiegoś cheata na dany serwer lowinien dawać zialajace linki a nie jakies gowno Wlepiac . Nabijac osty

asd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...